February 2023
15

Je hebt zojuist onze eerste nieuwsbrief geopend. Een mooie manier om je snel en compleet te informeren over financiële zaken. Natuurlijk bestoken wij je niet met gortdroge informatie. Integendeel, wij praten je op een prettige manier bij. Dat doen wij maandelijks met uitzondering van de maanden juli en augustus, zodat je voldoende up-to-date blijft.

Veranderingen in de (financiële) wereld zijn van alledag en volgen zich tegenwoordig in rap tempo op. Wij hechten er dan ook groot belang aan dat je op de hoogte bent en blijft van deze ontwikkelingen. Daarnaast schrijft de huidige wetgeving voor dat een financiële dienstverlener haar klanten tijdig informeert over voor hen relevante veranderingen.

Met deze nieuwsbrief slaan wij dan ook een nieuwe weg in. Naast onze uitgebreide website, telefonische bereikbaarheid en een deur die altijd open staat, hebben wij er voor gekozen een nieuwsbrief op te stellen. Eén die gemakkelijk leest en je desgewenst snel in contact kan brengen met de juiste adviseur.

Meer weten? Je kunt ons bereiken via telefoonnummer: 088-664 38 65 of mailen naar: info@hypotheekonline.nl

Team Hypotheek Online

Terug 458 keer bekeken