March 2018
14

Een probleem bij het kopen van een huis is dat je tegenwoordig een behoorlijke som eigen geld mee moet nemen. Aan de andere kant komt het vaak voor dat je ouders of grootouders geen of weinig hypotheek meer op een huis hebben en dat zij ook niet weten hoe en op welke manier zij daar iets mee kunnen doen.

Wij hebben onderzoek gedaan en daaruit blijkt dat veel mensen niet weten dat zij gewoon weer voor lange tijd geld kunnen lenen en dan ook nog aflossingsvrij. 

Je kunt dan twee vliegen in een klap slaan door een schenking te doen waarbij je als starter aan eigen geld komt en de (groot)ouders een stuk van hun geld, wat in de stenen zit, op kunnen nemen.

Stel dat je ouders een bepaald bedrag schenken zodat jij dan een eigen huis kan kopen, dan is het natuurlijk ook mogelijk dat jij dat bedrag door de tijd gewoon weer terug schenkt (terugbetaalt) dit kan allemaal onbelast als je binnen bepaalde regels blijft.

Omdat bij zo’n overwaarde hypotheek de kosten voor het afsluiten laag zijn kan iedereen hiervan profiteren. Voor ons is het ook extra leuk, want wij kunnen zo meerdere mensen tegelijk helpen.

 

Stuur de link Overwaarde-Opnemen.nl naar je ouders of naar je opa en oma, want er gaat toch niets boven een blij kind of kleinkind. 
 

Bekijk de mogelijkheden

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie van een van onze adviseurs! Of bel: 0886643865, 0681614209 of mail naar info@hypotheekonline.nl

Terug 6225 keer bekeken