Je hypotheek oversluiten

Heeft het voor jou zin om je hypotheek over te sluiten nu de hypotheekrentestand zo laag is? Voor het oversluiten van je hypotheek betaal je wel wat kosten, maar die verdien je vaak ruimschoots terug. Wat levert oversluiten jou op?

Direct berekenen Persoonlijk advies

Op hypotheekonline.nl bereken je wat het oversluiten van een hypotheek jou kan opleveren. Bij de berekening krijg je inzicht is de kosten van de oversluiting en de periode waarin je deze kosten terugverdiend hebt.

Je berekening is anoniem. Pas als je meer informatie aanvraagt dan zullen wij je benaderen. Je krijgt van ons dan informatie over wat het oversluiten van je hypotheek precies voor jou betekent. Is het bijvoorbeeld wel verstandig om jouw hypotheek over te sluiten? Zijn er fiscale consequenties?

Wij helpen je stapsgewijs bij het oversluiten van je hypotheek. Je eerste online adviesgesprek is bij ons altijd gratis en vrijblijvend.

Sluit je je hypotheek via ons over? Dan profiteer je uiteraard van ons voordelige online advies- en bemiddelingstarief vanaf € 1995,-.


Gratis en vrijblijvend je hypotheek berekenen

Je persoonlijke situatie

Bruto jaarinkomen berekenen

,-
,-
€ 0,-
€ 0,-

Informatie over je hypotheek

,-
,-
Maanden
,-

Gewenste rentevaste periode

Laagste rentetarief

Je persoonlijke gegevens

Ons privacybeleid


Via onze Facebookpagina's heb je toegang tot beschikbare woningen die aangeboden worden door verschillende makelaars nog voordat deze op Funda of vergelijkbare websites geplaatst worden.