March 2018
14

Omdat de rente nu laag is en wij niet weten wanneer hij omhoog gaat willen veel mensen de boot niet missen en kijken hoeveel ze kunnen besparen als zij hun hypotheek nu oversluiten. Maar hoe hoog is de boeterente? Want de oude hypotheekverstrekker wil wel gecompenseerd worden voor de hoge rente over de niet verstreken duur. Juist nu de rente zo laag is kan de boete al snel variëren van ongeveer € 300,- tot € 500,- per maand afhankelijk van het huidige rentepercentage en de hoogte van de huidige hypotheeksom.

Uitstekende oplossing


Op het moment dat de rente wel omhoog gaat dan bent u vaak te laat om een complete aanvraag in te dienen. Wij van HypotheekOnline kunnen u uitstekend helpen. Dit gaat als volgt in zijn werk:

1. 

U dient bij ons een aanvraag in en wij zetten deze in ons systeem.

2. 

Blijft de rente laag of zakt deze dan doen wij hier niets mee.

3. 

Als de rente omhoog gaat dan hebben wij nog minimaal 2 dagen om van de oude rente te mogen profiteren en wij zenden dan de aanvraag die nagenoeg compleet is naar de bank

4. 

U krijgt dan een voorstel en als u dit voorstel goedkeurt dan heeft u drie maanden de tijd om de hypotheek af te nemen. Op deze manier koopt u gratis tijd.

5. 

Blijft de rente hoger dan kunt u beslissen aan de hand van de dan nog resterende boete de hypotheek af te sluiten of de offerte te laten vervallen.

6. 

Als u de offerte laat vervallen omdat de rente niet verder doorstijgt (bijvoorbeeld 0,1%) dan begint het spel weer opnieuw.


Onze adviseurs houden u op de hoogte van de verlaagde boete en de terugverdien tijd. Door van deze services gebruik te maken bespaart u duizenden euro's op uw boete en loopt u geen risico. Mocht u zelfs besluiten om als de hele termijn van de boete opgedroogd is bij uw eigen bank te blijven dan kan dat ook.

 

Wij rekenen voor het uitgebreide advies en alle services die wij bieden een bedrag van € 545,-. Voor het afsluiten van uw hypotheek rekenen wij € 450,-.

 

Meer weten? Klik dan hier voor meer informatie van een van onze adviseurs! Of bel: 0886643865, 0681614209 of mail naar info@hypotheekonline.nl

Terug 3263 keer bekeken