May 2016
03

Ondernemers vragen adviseurs steeds vaker of zij de advieskosten voor een aov verzekering maandelijks achteraf kunnen betalen. Veel zelfstandigen willen direct een aov afsluiten, maar hebben moeite met het uitgeven van geld voor de advisering.

Er is blijkbaar behoefte aan een systeem waarbij ondernemers direct een goede ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) kunnen afsluiten, zonder dat zij eerst een bedrag voor het advies opzij hoeven te leggen. Ondernemers geven aan maandelijks een klein bedrag te willen betalen boven op de maandelijkse premie, om zo de advieskosten voor de ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) te kunnen betalen.

Deze ontwikkelijk is helemaal niet vreemd als men kijkt naar de veranderingen van de afgelopen tijd op het gebied van ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV). Sinds er geen provisie meer wordt gerekend zijn de ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) weliswaar goedkoper geworden, maar door de advieskosten wordt het minder toegankelijk voor startende ondernemers. Deze groep heeft moeite met de advieskosten, die zij nu vooraf moeten betalen.

Volgens de AFM mag u maximaal twee jaar doen over het betalen van advieskosten. Nog niet iedere verzekeringsadviseur biedt deze gespreide terugbetalingsregeling aan zijn klanten aan.

Bij ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering.nl is gespreid terugbetalen van advieskosten voor een ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) altijd bespreekbaar. U kunt tijdens het eerste (gratis) ArbeidsOngeschiktheidsVerzekering (AOV) adviesgesprek aan de adviseur aangeven dat u graag wenst om de advieskosten gespreid terug te betalen. Zo kunt u de juiste beslissing maken voordat u daadwerkelijk voor het advies gaat betalen.

Terug 470 keer bekeken