October 2013
20

Op dinsdag 1 oktober wordt er een informatieavond voor starters op de woningmarkt georganiseerd door de gemeente Aalburg. De avond wordt gehouden in het gemeentehuis Aalburg, Grote Kerkstraat 32 in de Wijk en Aalburg.

Het idee van een eigen woning is natuurlijk een prachtig idee maar is dit ook betaalbaar? Om de starters op de woningmarkt te helpen is de starterslening er, waarmee starters een extra aanvulling op hun hypotheek krijgen. De starterslening is erg interessant omdat je de eerste drie jaar geen rente en aflossing hoeft te betalen.

Het programma ziet er als volgt uit: Om 19:45 gaat de zaal open en worden de gasten ontvangen. Om 20:00 start de avond met een opening van Hermen Vreugdenhil, wethouder Volkshuisvestiging. Vervolgens wordt er vertelt over de starterslening en kunnen er vragen gesteld worden.

Rond 20:30 zullen de Aalburgse makelaars, woningservice Meander en Woonlinie starterswoningen presenteren. De avond is bedoelt voor mensen die voor het eerst een woning willen gaan kopen.

Terug 26744 keer bekeken