Online adviseren

Sinds de vereenvoudiging van de nieuwe hypotheekregels per januari 2013 is de weg vrij naar het online adviseren van hypotheken. Hierbij komt tevens dat er steeds minder geleend kan worden ten opzichte van de waarde van het onderpand, de klant moet dus steeds meer eigen geld hebben als hij een eigen woning gaat kopen.


Het adviseren via onze online hypotheekservice is een sleutel naar succes en biedt alle ondersteuning voor een succesvolle en unieke formule.


Als wij over online praten dan bedoelen wij dat veel processen geautomatiseerd verlopen. Veel voorkomende werkzaamheden vergen hierdoor minder tijd en worden als plezierig en gemakkelijk ervaren.


Kom je bij ons op de koffie?

Als online hypotheekadviseur ga je niet altijd meer bij de klant op de koffie, maar je bent van harte welkom een bakkie te doen bij ons op het hoofdkantoor in Capelle aan den IJssel. Wil je meer weten over onze online module en kijken of het bij jou past? Stuur dan even je CV en contactgegevens naar Lex van Hoepen: lex@hypotheekonline.nl . Bekijk ook alvast even onze brochure!