Besparen op uw maandelijkse hypotheeklasten

U leest het goed! Bijna 25% van het totaal afgesloten hypotheken is momenteel van oversluiters. Tijdens de eerste 3 maanden van 2016 hebben 14.000 mensen hun hypotheek overgesloten. Maar liefst 50% meer woningeigenaren hebben het eerste kwartaal van 2016 hun hypotheek overgesloten.

Hebt u uw hypotheek nog niet overgesloten? Het is nu de tijd om er eens over na te denken. De kans is namelijk groot dat ook uw maandlasten flink kunnen afnemen door de extreem lage rentestand. Óók als uw huis onder water staat kunt u uw hypotheek oversluiten. Bijvoorbeeld via rentemiddeling bij uw huidige hypotheekverstrekker.

Met onze tools berekent u eenvoudig:

  • Wat rentemiddeling u oplevert
  • Hoeveel boeterente u moet betalen als u oversluit en aflost

Of misschien is het voor u wel verstandiger om een stukje van uw hypotheek af te lossen met spaargeld? De rente op uw spaargeld levert bijna niets meer op. Recentelijk is zelfs voor het eerst sprake geweest van een negatieve rente op Staatsleningen voor 10 jaar. Dit betekent dat beleggers moeten betalen voor de veilige obligaties van de Nederlandse staat!

U kunt bij ons ook terecht voor een vrijblijvend en gratis oriënterend adviesgesprek. Onze hypotheekadviseur berekent graag voor u hoeveel geld oversluiten, aflossen en rentemiddeling u opleveren.

Gratis eerste adviesgesprek aanvragen

Wij wensen u veel succes op weg naar lagere woonlasten.

Terug