Advies en Afsluitkosten bij Reguliere Hypotheekadviseur duurder geworden

Nu de huizenmarkt in de lift zit en er weer meer hypotheken verstrekt worden, stijgen ook de prijzen van advies- en afsluitkosten van reguliere hypotheekadviseurs weer.

Tijdens de kredietcrisis waren de kosten voor hypotheekadvies bij traditionele hypotheekadviseurs flink gedaald. Sinds het voorjaar van 2015 zijn de prijzen weer aan het stijgen. Dit blijkt uit een Consumentenmonitor Hypotheken van Toezichthouder de AFM. De gemiddelde adviesprijs bedraagt volgens het onderzoek momenteel € 2.033,-.

Wil je op je advies- en afsluitkosten besparen? Je kunt je bij Hypotheekonline.nl al online laten adviseren en je hypotheek afsluiten voor € 945,- (tarief voor starters op de woningmarkt). Online hypotheekadvies is hetzelfde als regulier hypotheekadvies. Je krijgt onafhankelijk hypotheekadvies van een online hypotheekadviseur. Doordat het advies via webcam, telefoon en e-mail verloopt, is het hypotheekproces een stuk efficiënter. En daardoor is een online hypotheekadviseur een stuk goedkoper dan een reguliere hypotheekadviseur.

Gratis eerste online hypotheekgesprek aanvragen

Terug