Hypotheek afsluiten met minder gedoe

Wat vind je lastig aan het afsluiten van een hypotheek? Het kiezen van de juiste hypotheekvorm? Het wachten op een reactie van je hypotheekadviseur en de hypotheekverstrekker? De duur van het traject van het aanvragen van je hypotheek? Vergemakkelijk het proces voor jezelf!

Sluit je hypotheek online af en lees vooraf al over de belangrijkste hypotheekvoorwaarden .

De onderhandelingen over de verkoopprijs van een woning is voor veel kopers erg spannend. Het wachten op de reactie van de verkoper en de duur van het hele kooptraject zijn zenuwslopend. Vooral jongeren vinden het moeilijk om geduldig te blijven. Is er eindelijk overeenstemming over de koopprijs? Dan moet de hypotheek nog geregeld worden. De meeste huizenkopers vinden daar niets aan, maar het is nodig om de woning te kunnen kopen.

Uit onderzoek is gebleken dat 42% van de huizenkopers de keuze voor de juiste hypotheek lastig vindt. Ingewikkelde hypotheektermen zijn soms lastig te begrijpen. Een hypotheekproces neemt soms veel tijd in beslag, terwijl dat huizenkopers graag snel willen weten waar ze aan toe zijn. Al met al wordt het afsluiten van een hypotheek als een ergerlijk proces ervaren.

Als je je hypotheek online afsluit gaat het hypotheekproces een stuk sneller. Je kunt vooraf namelijk al hypotheekinformatie uploaden, die je hypotheekadviseur en hypotheekverstrekker nodig hebben voor je hypotheekdossier. Aan de hand van een **checklist**kun je alle belangrijke informatie vooraf verzamelen. Ook tijdens het online gesprek kun je informatie uploaden in je digitale dossier. Voor je hypotheekadviseur is alle benodigde informatie dus snel beschikbaar.

Met ons handige E-Book kun je je optimaal voorbereiden op je hypotheekgesprek, want alle belangrijke hypotheekvormen en hypotheekvoorwaarden staan erin uitgelegd. Bij een goede voorbereiding kun je de informatie van je hypotheekadviseur gemakkelijker begrijpen.

Je kunt ervoor kiezen om alleen een gratis online oriënterend kennismakingsgesprek aan te gaan. Heb je snel een hypotheek nodig? Dan kun je je natuurlijk ook direct uitgebreid laten adviseren. Zodra je hypotheekdossier compleet is, kan je hypotheekadviseur een hypotheekofferte voor je aanvragen. Als je de offerte ontvangt weet je zeker dat je de hypotheek krijgt. De hypotheekverstrekker mag namelijk alleen nog bindende offertes uitbrengen, waarin geen voorbehouden meer zijn opgenomen.

Vraag direct een gratis online kennismakingsgesprek met een hypotheekadviseur aan.

Terug