February 2014
01

De honderdste Starterslening is verstrekt in gemeente Ede. Soraya Paap heeft met de renteloze Starterslening haar droomhuis kunnen kopen. Ze is erg blij met haar appartement en de lage maandlasten.

Sinds 1 juli 2012 verstrekt de gemeente Ede Startersleningen aan starters die in aanmerking komen. En dat klopt volgens Soraya helemaal. "Ik sta nog aan het begin van mijn werkende leven. Mijn budget was niet zo groot, maar door deze Starterslening kan ik toch het appartement kopen dat ik wil."

Blije gezichten

Marije Eleveld, wethouder Wonen van gemeente Ede: "Dit is waar we het voor doen. De blije gezichten en verhalen van jonge startende inwoners. Zij kunnen een stap in de toekomst zetten, mede door de starterslening. En dat is niet alleen mooi voor hen, maar ook voor de rest van de woningmarkt."

Doorstroom

Voor ontwikkelaars, makelaars en mensen die een woning willen kopen, zijn het lastige tijden. De woningmarkt zit op slot: koopwoningen staan lang te koop en de doorstroom is laag. De Starterslening van de gemeente Ede stimuleert de woningmarkt en geeft mensen een mogelijkheid om meer te lenen voor hun eerste koophuis tegen gunstige voorwaarden.

Bereken nu snel hoeveel jij kunt lenen met de starterslening!

Terug 29615 keer bekeken