Hypotheekonline Zeeland

Of je nu houdt van mountainbiken, golfen of surfen, in Zeeland kan het namelijk allemaal. Het is een provincie met de meeste zonuren van ons land. Daarnaast vind je er ook veel ruimte, rust, water en fraaie stranden. Zeeland is met name erg populair bij strandliefhebbers en natuur- en outdoor liefhebbers. Ook is het makkelijk te bereiken en er zijn nauwelijks files.

Direct berekenen Persoonlijk advies

Zeeland telt 13 gemeenten: Borsele, Goes, Hulst, Kapelle, Middelburg, Noord-Beveland, Reimerswaal, Schouwen-Duiveland, Sluis, Terneuzen, Tholen, Veere en Vlissingen. En is samen goed voor zo’n 381.000 inwoners. De vijf grootste steden zijn Terneuzen (54.000 inwoners), Middelburg (48.000 inwoners), Vlissingen (44.000 inwoners) en Goes (37.000 inwoners).

Wonen in Zeeland

De inwoners ervaren het wonen in Zeeland erg prettig, zo zijn de woonkosten nog steeds lager dan elders in het land. Ook varieert het van aanbod van woonruimte en woonomgeving. Zo kan je prachtig aan het strand wonen of juist midden het centrum. Voor ieder wat wil dus.

Het is een provincie wat vrij centraal gelegen is, zo ligt België, Brabant en de Randstad verassend dichtbij. Grote steden als Antwerpen, Gent, Bergen op Zoom en Rotterdam liggen allemaal binnen handbereik en zijn makkelijk te bezoeken. 

Like onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van het huisaanbod in Zeeland.

Hypotheek afsluiten