1. Persoonlijk hypotheekadvies van een adviseur

A Kom bij ons langs op kantoor voor een persoonlijk advies van één van onze adviseurs. Omdat wij niet bij u thuis langs komen rekenen wij hiervoor dezelfde kosten als bij ons online adviestraject. 

B Bij een traditionele hypotheekadviseur zijn de advieskosten al snel hoger dan € 2.000,- bij ons krijgt u hetzelfde voor minder dan de helft van de prijs! Hierdoor bespaart u minimaal € 1.000,- die u goed kunt gebruiken voor andere zaken die bij de aankoop van uw nieuwe woning komen kijken.

Onze erkende hypotheekadviseurs zitten voor u klaar, maak dus snel een afspraak! Het enige wat u hoeft te doen is een aantal documenten meenemen voor een vrijblijvend advies.

2. Online en telefonisch advies

In een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek vertelt een erkend hypotheekadviseur u wat uw mogelijkheden zijn. Wilt u daarna uw hypotheek online afsluiten? Slim! Want door het efficiënte online afsluitproces weet u sneller of u de gewenste hypotheek krijgt. 

3. Online webcam advies

Als u op zoek bent naar een persoonlijke online hypotheekadviseur die u advies geeft waar en wanneer het u uitkomt dan kunt u kiezen voor ons online webcam advies. Via de webcam op uw tablet of laptop krijgt u een persoonlijk adviesgesprek op maat.