Hypotheekadvies Zoals U Wenst

Bij HypotheekOnline willen wij niets liever dan de klant de beste dienstverlening aanbieden. U kunt daarom op verschillende manieren hypotheekadvies ontvangen van onze adviseurs. De mogelijkheden waar u uit kunt kiezen zijn:

  1. Persoonlijk hypotheekadvies
  2. Online en telefonisch advies
  3. Online advies via de webcam

Wij werken met alle banken en geldverstrekkers samen waardoor wij u een onafhankelijk advies geven.

1. Persoonlijk hypotheekadvies van een adviseur

A Kom bij ons langs op kantoor voor een persoonlijk advies van één van onze adviseurs. Omdat wij niet bij u thuis langs komen rekenen wij hiervoor dezelfde kosten als bij ons online adviestraject. Onze online advies- en bemiddelingskosten bedragen 1895,-* deze betaalt u pas bij de notaris als de hypotheek rond is.

B Bij een traditionele hypotheekadviseur zijn de advieskosten al snel hoger dan € 2.000,- bij ons krijgt u hetzelfde voor minder dan de helft van de prijs! Hierdoor bespaart u minimaal € 1.000,- die u goed kunt gebruiken voor andere zaken die bij de aankoop van uw nieuwe woning komen kijken.

Onze erkende hypotheekadviseurs zitten voor u klaar, maak dus snel een afspraak! Het enige wat u hoeft te doen is een aantal documenten meenemen voor een vrijblijvend advies.

2. Online en telefonisch advies

In een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek vertelt een erkend hypotheekadviseur u wat uw mogelijkheden zijn. Wilt u daarna uw hypotheek online afsluiten? Slim! Want door het efficiënte online afsluitproces weet u sneller of u de gewenste hypotheek krijgt. Ook profiteert u natuurlijk van ons voordelige hypotheekadvies- en bemiddelingstarief vanaf 1895,-.

3. Online webcam advies

Als u op zoek bent naar een persoonlijke online hypotheekadviseur die u advies geeft waar en wanneer het u uitkomt dan kunt u kiezen voor ons online webcam advies. Via de webcam op uw tablet of laptop krijgt u een persoonlijk adviesgesprek op maat. De kosten voor ons online webcam adviestraject zijn net zo voordelig als onze online en telefonische advies- en bemiddelingskosten vanaf 1895,-.


Afspraak maken

NAW gegevens

jaar

Ons privacybeleid