IQWOON

IQWOOn is sinds juli 2016 actief als hypotheekverstrekker en is op de markt gebracht door Blauwtrust Groep, vooral bekend van Hypotrust.

Deze Algemene Voorwaarden voor een IQWOON hypothecaire lening en hypotheek (AV2017) gelden voor alle onder de naam IQWOON, een handelsnaam van Quion Hypotheekbemiddeling B.V., met tussenkomst van een Tussenpersoon aangeboden Leningen van een Geldverstrekker en alle in verband daarmee aan de Geldverstrekker verstrekte Hypotheken (waarbij elk met een hoofdletter aangeduid begrip dient te worden begrepen als hieronder in Artikel 1. gedefinieerd).

Bij de totstandkoming en uitvoering van een Leningovereenkomst (als hieronder in Artikel 1. gedefinieerd) zijn derhalve de volgende partijen betrokken:

  • de Geldverstrekker die de Lening verstrekt;
  • uw Tussenpersoon die bemiddelt en eventueel adviseert bij de totstandkoming van de Leningovereenkomst;
  • IQWOON die ten behoeve van de Geldverstrekker zorgdraagt voor de begeleiding en rapportage en alle overige in verband met de uitvoering van de Leningovereenkomst te verrichten werkzaamheden. IQWOON is uitdrukkelijk niet de verstrekker van de Lening. Na het sluiten van de Leningovereenkomst bestaat de mogelijkheid dat (tevens) onder de handelsnaam Quion (of Quion Hypotheekbemiddeling B.V.) met u wordt gecommuniceerd.
  • Wij wijzen u erop dat noch de Geldverstrekker, noch IQWOON zijn toegerust om u te kunnen adviseren over de Lening of het verzekerings- of beleggingsproduct dat u in combinatie daarmee wordt aangeboden. Uw Tussenpersoon adviseert u daarover desgewenst echter graag.Zowel IQWOON als de Geldverstrekker zijn ingeschreven in het door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) gehouden register. U kunt dit register raadplegen op www.afm.nl.

Gratis en vrijblijvend je hypotheek berekenen

Je persoonlijke situatie

Bruto jaarinkomen berekenen

,-
,-
€ 0,-
€ 0,-

Informatie over je hypotheek

,-
,-

Gewenste rentevaste periode

Laagste rentetarief

Je persoonlijke gegevens

Ons privacybeleid


Via onze Facebookpagina's heb je toegang tot beschikbare woningen die aangeboden worden door verschillende makelaars nog voordat deze op Funda of vergelijkbare websites geplaatst worden.