Hypotrust

Hypotrust biedt sinds 1994 woninghypotheken tegen aantrekkelijke rentetarieven namens diverse geldverstrekkers. We werken daarbij anders dan de meeste hypotheekaanbieders en bieden onze hypotheken onder eigen merk aan. Hiervoor selecteren we met grote zorg uit een aanbod van gerenommeerde banken en verzekeraars.

Goede leenmogelijkheden voor starters

Het valt als starter in de huidige woningmarkt niet mee om een woning te kopen. Ben je starter? Dan denkt Hypotrust met je mee. Hypotrust ondersteunt diverse subsidieregelingen zoals de Starterslening en Koopsubsidie.

De Zeker Weten Hypotheek biedt bovendien Starthulp, waarbij tot wel 30% meer geleend kan worden als de ouders meetekenen. En dit product is door zijn lage maandlasten en de zekerheid van een spaarhypotheek nog eens extra aantrekkelijk als je je voor het eerst op de woningmarkt wilt begeven.

Gratis en vrijblijvend je hypotheek berekenen

Je persoonlijke situatie

Bruto jaarinkomen berekenen

,-
,-
€ 0,-
€ 0,-

Informatie over je hypotheek

,-
,-

Gewenste rentevaste periode

Laagste rentetarief

Je persoonlijke gegevens

Ons privacybeleid


Via onze Facebookpagina's heb je toegang tot beschikbare woningen die aangeboden worden door verschillende makelaars nog voordat deze op Funda of vergelijkbare websites geplaatst worden.