Pagina’s van hypotheekonline.nl

Hier vindt je het resultaat van jouw zoek op onze website

Contact

Contact


Hypotheekadviseurs gezocht!

Ben jij onze nieuwe Online Hypotheekadviseur? De 'traditionele hypotheekadviseur' krijgt het steeds moeilijker in de snel veranderende en digitaliserende hypotheekmarkt. Neem de stap en ontdek het gemak, de voordelen en de vrijheden bij HypotheekOnline.


DuoKoop Hypotheek

Als je meer wilt lenen kan dit met Duokoop, want met de huidige huizenprijzen heb je eenvoudig weg meer geld nodig. Langer wachten of gaan huren wordt alleen nog maar duurder dus dit lijkt ook geen oplossing.


Ontvang € 100,- cashback

Laat een vriend, kennis, familielid of collega kennismaken met HypotheekOnline en ontvang € 100,- cashback.*


Hypotheekonline Zeeland

Of je nu houdt van mountainbiken, golfen of surfen, in Zeeland kan het namelijk allemaal. Het is een provincie met de meeste zonuren van ons land. Daarnaast vind je er ook veel ruimte, rust, water en fraaie stranden. Zeeland is met name erg populair bij strandliefhebbers en natuur- en outdoor liefhebbers. Ook is het makkelijk te bereiken en er zijn nauwelijks files.


Wat wij voor je doen

"Hypotheekonline.nl de meest complete hypotheek tegen de laagste advieskosten"


De krediethypotheek

De Krediethypotheek is een kredietfaciliteit. Als zekerheid geldt een hypotheek op uw woning. U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag.


Over ons

Wie zijn wij


Overwaarde opnemen

Overwaarde van uw huis opnemen, het mag en kan gewoon


Hypotheekadvies Zoals U Wenst

Bij HypotheekOnline willen wij niets liever dan de klant de beste dienstverlening aanbieden. U kunt daarom op verschillende manieren hypotheekadvies ontvangen van onze adviseurs. De mogelijkheden waar u uit kunt kiezen zijn: 1. Persoonlijk hypotheekadvies 2. Online en telefonisch advies 3. Online advies via de webcam Wij werken met alle banken en geldverstrekkers samen waardoor wij u een onafhankelijk advies geven.


De Execution Only Toets

Execution only hypotheek of online hypotheek met advies?
Boeterente berekenen

Heel veel mensen sluiten momenteel hun hypotheek over vanwege de lage rentestand. Hoeveel kost dat eigenlijk om je hypotheek over te sluiten? Wij sturen je de uitkomst na het invullen van je gegevens toe.


Betere woning met Starterslening

Je gaat je eerste woning kopen en de woning die je gezien hebt kun je net niet betalen. Check dan gauw of je een Starterslening kunt krijgen. De Starterslening is namelijk speciaal ontwikkeld om starters bij de aankoop van hun eerste huis te helpen.


Je hypotheek en samenwonen

Je neemt een grote financiële stap. Je gaat namelijk samen met je partner een woning kopen. Het is daarbij wel belangrijk dat jullie goede afspraken met elkaar maken. En die afspraken moeten jullie ook goed vastleggen. Voor nu èn voor in de toekomst! Regel alles meteen goed zodat jullie later niet voor onaangename verrassingen komen te staan!


Hypotheekrente middelen of hypotheek oversluiten?

Natuurlijk wil je lagere maandlasten voor je hypotheek als dat kan. En jij niet alleen! De rentestand is op dit moment zo gunstig dat veel mensen hun hypotheek besluiten over te sluiten. Is dat voor jou ook gunstig? Het loont zeker de moeite om jouw mogelijkheden te onderzoeken. Check in ieder geval of je rentetarief van je huidige hypotheek omlaag kan.


Je woning financieren met de hulp van je ouders

Starters die voor het eerst een woning kopen krijgen daarbij vaak hulp van hun ouders. Ouders helpen dan bij de aankoop van de woning en het afsluiten van de hypotheek. Er zijn nog veel meer manieren waarmee ouders hun kinderen kunnen helpen. Hoe kunnen je ouders je eigenlijk financieel steunen?


Ik ben zelfstandig

Werk je minimaal 12 maanden als zelfstandige, maar heb je toch goede cijfers? Ben je minimaal 3 opeenvolgende jaren aan het werk geweest? Ben je in deze periode bijvoorbeeld vanuit een vaste baan als zelfstandige verder gegaan? Dan kun je een hypotheek met NHG krijgen.


Je hypotheek oversluiten

Heeft het voor jou zin om je hypotheek over te sluiten nu de hypotheekrentestand zo laag is? Voor het oversluiten van je hypotheek betaal je wel wat kosten, maar die verdien je vaak ruimschoots terug. Wat levert oversluiten jou op?