Zaterdag 1 april 2017 Open Huizen Dag

wo 22 mrt 2017, 11:24:58 - Zaterdag 1 april is het weer landelijke open huizen dag. U kunt tussen 11:00 en 15:00 veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Dit is voor veel mensen een goede kans zich breed te oriënteren.

Het is verstandig goed voorbereid naar de open huizen dag te gaan. Stel eerst een wensenlijst op, hoeveel slaapkamers wilt u, wilt u een tuin, welke winkels moeten er in de buurt zitten.

Het is belangrijk om te weten hoeveel hypotheek u kunt krijgen en welke woningen voor u haalbaar zijn. Via de maximale hypotheek berekening weet u direct wat u aan hypotheek kunt krijgen.

Daarna kunt u woningen zoeken die voldoen aan uw wensen en kunt u een route uit stippelen voor de open huizen dag. Een aantal dagen voor de open huizen dag kunt u deze route al aflopen, hierdoor krijgt u een beter inzicht van de wijk en de omgeving.

Voor tijdens de bezichtiging is het handig een checklist bij u te hebben en om te weten waar u op moet letten bij het bezichtigen van een woning. Achteraf kunt u aan de hand van de checklist uw favoriete woning uitzoeken.

Hier kunt u alles lezen over het bezichtigen van een woning en kunt u onze checklist downloaden.

Terug