October 2013
10

Voor de 20 woningen in de 2e fase van de wijk De Vijfde Hoek was de belangstelling weer erg groot. Er waren 56 inschrijvingen voor 6 hoekwoningen en 14 tussenwoningen. De woningen werden verloot door een notaris en de gelukkigen hebben intussen bericht gekregen.

De woningen zijn vooral populair die momenteel huren of nog niet zelfstandig wonen. "Door de eisen die de gemeente stelt zijn de woningen ook voor starters bereikbaar", vertelt projectontwikkelaar Wouter Garritsen van Le Clercq Planontwikkeling. "De inschrijvers zijn vooral te spreken over het feit dat de woningen zo compleet zijn ingericht."

Complete starterswoning

De woningen worden opgeleverd met een complete keuken en moderne badkamer en toilet. De prijs van een woning van de wijk De Vijfde Hoek zal bij 149.000 euro beginnen. In 2014 zal de start van de bouw van de woningen beginnen. Reservelijst.

Er kan een handtekening gezet worden onder het koopcontract wanneer de potentiële koper aan alle eisen voldoet. "Als er in deze fase nog potentiële kopers afhaken, dan komt 1 van de 36 inschrijvers op de reservelijst alsnog in aanmerking", vertelt makelaar Erwin Getreuer.

De Vijfde Hoek

In Deventer is de laatste woningbouwlocatie "De Vijfde Hoek". Verder zijn er ook nog vrije kavels te koop.

Terug 9887 keer bekeken